Bengkel PRIMe UiTM: coordinator excellence - UiTM, Unit Korporat & Kolaborasi PTAR (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2026)
Unit Literasi Maklumat, Bahagian Perkhidmatan Perpustakaan, PTAR telah menganjurkan Bengkel PRIMe UiTM: Coordinator Excellence yang bertujuan memperkukuh kefahaman dan keupayaan Koordinator PRIMe dalam pengurusan serta pelaksanaan PRIMe. Bengkel ini juga berperanan memperkasa Koordinator PRIMe melalui penerangan berkaitan peranan dan tanggungjawab, penyelarasan hala tuju PRIMe UiTM, pemantapan dokumentasi serta perkongsian penyelesaian terhadap isu dan cabaran sebenar bagi proses semakan dan verifikasi penerbitan universiti.