Garis panduan entiti kecemerlangan Universiti Teknologi MARA: pemantauan prestasi - UiTM, Institute of Research, Development and Commercialisation (IRDC) (Institute of Research, Development and Commercialisation (IRDC), 2021)
Pemantauan Prestasi ini bertujuan menyediakan kerangka sistematik bagi menilai, memantau dan memastikan pencapaian berterusan entiti kecemerlangan selaras dengan aspirasi strategik universiti. Dokumen ini menggariskan indikator prestasi utama (KPI), mekanisme pelaporan berkala, kaedah penilaian impak serta proses semakan dan penambahbaikan berterusan.