Santuni madani: kuliah muslimat @ Kampung Sepinang - Ali, Nurul Badriyah; Mearaj, Mahasin Saja; Abdul Rashid, Khadijah Amira (UiTM Cawangan Johor, 2025)
Pelancaran program Santuni Madani oleh YBhg. Prof. Datuk Ts. Dr. Shahrin bin Sahib@Sahibuddin, FASc, Naib Canselor Universiti Teknologi MARA (UiTM) dengan pemilihan kampung beliau, Kampung Sepinang, Segamat, Johor sebagai komuniti untuk disantuni telah membuka lembaran baharu yang membawa dunia akademik ke khidmat bakti komuniti.