Dasar ICT 2.0: Akta Universiti Teknologi MARA 1976 (Akta 173) - UiTM, Jabatan Infostruktur (Pejabat Pembangunan Infrastruktur dan Infostruktur, 2020)
Dasar ICT 2.0 menetapkan garis panduan penggunaan teknologi maklumat dan komunikasi di Universiti Teknologi MARA. Dasar ini merangkumi aspek keselamatan maklumat, pengurusan sistem ICT, serta tanggungjawab pengguna bagi memastikan penggunaan teknologi yang selamat dan berkesan.