Kolokium komunikasi Islam UiTM Zon Selatan 2025 - Mearaj, Mahasin Saja; Redzuan, Mohd Asyadi; Abdul Rashid, Khadijah Amira (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2025)
22 Jun 2025 merupakan tarikh bersejarah apabila Kolokium Komunikasi Islam UiTM Zon Selatan 2025 anjuran Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Johor Kampus Segamat, ACIS UiTM Cawangan Melaka dan ACIS UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau (Zon Selatan) dengan kerjasama Akademi Pengajian Bahasa UiTM Cawangan Johor Kampus Segamat telah berajaya dilaksanakan di Bangunan Karyawan UiTM Cawangan Johor Kampus Segamat.