Teks ucapan sempena Majlis Pembubaran MPP UiTM Cawangan Selangor Sesi 2024/2025 / Prof. Dr Mohd Hafiz Mohamad Hanafiah - Mohamad Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Alhamdulillah, setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnia dan izin- Nya, kita dapat bersama-sama berhimpun dalam majlis yang penuh makna ini iaitu Majlis Pembubaran Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Selangor Sesi 2024/2025.