Dasar ICT versi 2.0 - UiTM, Jabatan Infostruktur (Pejabat Pembangunan Infrastruktur dan Infostruktur, 2020)
Dasar ICT yang diguna pakai bagi menyokong tadbir urus teknologi maklumat dan komunikasi di organisasi. Dasar ini merangkumi aspek keselamatan maklumat, penggunaan kemudahan ICT, pengurusan rangkaian, perlindungan data, serta tanggungjawab pengguna. Pelaksanaan dasar ICT bertujuan memastikan penggunaan sistem dan infrastruktur teknologi secara beretika, selamat dan berkesan selaras dengan keperluan organisasi serta peraturan semasa.