IQA02 IC210 smart writing: bengkel hands-on AI untuk akreditasi - Aziz, Siti Noor Ain; Ali, Nurul Badriyah; Abd Rahim, Syazwani (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2025)
Program IQA02 IC210 Smart Writing: Bengkel Hands-On AI untuk Akreditasi telah dianjurkan oleh Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) UiTM Cawangan Johor pada 28 Ogos 2025 (Khamis) bertempat di Bilik Seminar Bendahara, UiTM Cawangan Johor Kampus Segamat. Tujuan utama bengkel ini adalah untuk memberi pendedahan kepada penulis IQA02 mengenai penggunaan AI dalam penulisan laporan akreditasi, serta meningkatkan kualiti penulisan yang menepati piawaian MQA.