Teks ucapan sempena Majlis Perasmian Penutupan Bulan Kaunseling Kebangsaan 2025 Peringkat UiTM Cawangan Selangor / Prof. Dr Mohd Hafiz Mohamad Hanafiah menjalankan tugas Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Mohamad Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT kita dapat sama-sama seacra atas talian bagi menjayakan Majlis Penutupan Bulan Kaunseling dan Kesihatan Mental 2025 Peringkat UiTM Cawangan Selangor.