Teks ucapan sempena Program “Community Care, One Heart / Prof. Dr Mohd Hafiz Mohamad Hanafiah menjalankan tugas Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Mohamad Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT kita dapat sama-sama berkumpul pada pagi yang penuh bermakna ini bagi menjayakan program CSR “Community Care, One Heart One Effort”.