Kunjungan hormat & perbincangan sumbangan koleksi Datuk Dr. Prasad Sandosham Abraham - Che Mahmood, Masnida Hanim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
5 Disember 2025 | Jeram, Kuala Selangor Satu kunjungan hormat ke Perpustakaan Mini Datuk Dr. Prasad Sandosham Abraham telah berlangsung pada 5 Disember 2025 di Jeram, Kuala Selangor. Kunjungan ini bertujuan membincangkan sumbangan serta pembangunan koleksi perundangan milik tokoh tersebut untuk ditempatkan di PTAR Undang-Undang UiTM Shah Alam.