Teks ucapan sempena Industry Xplore Student Digital Industry Roadtour / Prof. Ir. Ts Dr Solehudin Shuib Penolong Rektor Kampus Sungai Buloh & Selayang UiTM Cawangan Selangor - Shuib, Solehudin (2025)
Selaku tuan rumah bagi destinasi Industry Xplore Student Digital Industry Roadtour pada kali ini, saya mengalu-alukan kehadiran YBrs Profesor Dr. Muhammad Hussain Ismail, Pengarah Pusat Jaringan Industri (INC) dan pasukan, barisan daripada Akademi Kenegeraan Malaysia (AKM) serta pihak pengurusan MAXIS ke UiTM Cawangan Selangor, Kampus Sungai Buloh.