Teks ucapan sempena Minggu Destini Siswa UiTM Cawangan Selangor Sesi Oktober 2025 / Profesor Dr Ahmad Taufek Abdul Rahman Rektor UiTM Cawangan Selangor - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Alhamdulillah, segala puji dan syukur ke hadrat Illahi kerana dengan limpah dan inayah-Nya kita dapat bertemu bagi Sesi Bersama Rektor UiTM Cawangan Selangor sempena Minggu Destini Siswa sesi Oktober 2025.