Teks ucapan sempena Perasmian Konvensyen KIK Peringkat Zon Tengah / Prof. Dr Norazmir Md Nor Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Md Nor, Norazmir (2025)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin dan rahmat-Nya kita dapat berkumpul pada hari ini bagi meraikan Konvensyen KIK Zon Tengah 2025, satu platform penting dalam perjalanan Kumpulan Inovatif & Kreatif (KIK) UiTM.