Teks ucapan sempena Writing Workshop 2025: Strategies for High-Impact Publications / Prof. Dr. Mohamad Hafiz Mamat Timbalan Rektor Penyelidikan dan Inovasi - Mamat, Mohamad Hafiz (2025)
Alhamdulillah, marilah kita bersama-sama memanjatkan rasa syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya, kita dapat berkumpul dalam Program Smart Scholarly Writing Workshop: Empowering Style, Enhancing Quality bersama Neksus Penyelidikan UiTM (ReNeU), UiTM pada pagi yang penuh berkat ini.