Teks ucapan sempena Sesi Townhall bersama Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar UiTM Cawangan Selangor / Prof. Dr Norazmir Md Nor Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Md Nor, Norazmir (2025)
Alhamdulillah, setinggi-tinggi kesyukuran kita panjatkan ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya, kita dapat berhimpun pada malam yang penuh bermakna ini dalam majlis Sesi Townhall bersama Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar UiTM.