Teks ucapan sempena Program Sambutan Maulidur Rasul Peringkat UCS 2025 / Prof. Ir. Ts. Dr. Mohamad Hafiz Mamat Timbalan Rektor (Penyelidikan dan Inovasi) - Mamat, Mohamad Hafiz (2025)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah S.W.T. kerana dengan limpah dan izin-Nya diberi kesempatan untuk kita berkumpul pada hari Jumaat penghulu segala hari ini bagi menjayakan Majlis Perasmian sempena Sambutan Maulidur Rasul Peringkat UCS 2025.