Teks ucapan sempena Majlis Sambutan Bulan Kebangsaan 2025 UiTM Cawangan Selangor / Prof. Dr Mohd Hafiz Mohd Hanafiah Timbalan Rektor Icare - Mohd Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Alhamdulillah, kita panjatkan setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurnia-Nya kita dapat berkumpul pada pagi yang penuh bermakna ini bagi meraikan Majlis Sambutan Bulan Kebangsaan UiTM Cawangan Selangor 2025, yang turut diserikan dengan acara UiTM Happiness Walk.