Teks ucapan sempena Kejohanan Debat Hak Asasi Manusia 2025 / Prof. Dr Norazmir Md Nor Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Md Nor, Norazmir (2025)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izin-Nya, kita dapat bersama-sama pada hari ini sempena Majlis Perasmian Penutupan Kejohanan Debat Hak Asasi Manusia 2025.