Teks ucapan sempena Majlis Flag Off Program Casuarajawali 2025 to Jakarta & Bandung / Profesor Dr. Ahmad Taufek Abdul Rahman Rektor UiTM Cawangan Selangor - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurnia-Nya, kita diberikan peluang dan kesempatan ini untuk berada di dalam Majlis Flag Off Program Casuarajawali 2025 To Jakarta & Bandung