Teks ucapan sempena Taklimat Pengurusan Tatatertib Pelajar UiTM Cawangan Selangor / Profesor Dr. Ahmad Taufek Abdul Rahman Rektor UiTM Cawangan Selangor - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Alhamdulillah, setinggi-tinggi kesyukuran kita panjatkan ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin dan limpah kurnia-Nya, kita dapat berhimpun pada pagi ini bagi menjayakan Taklimat Pengurusan Tatatertib Pelajar UiTM Cawangan Selangor.