Majlis penyerahan komputer riba sumbangan Persatuan Alumni Fakulti Undang-Undang - UiTM, Faculty of Law (Faculty of Law, 2021)
Telah berlangsing 1 Majlis Penyerahan Komputer Riba Sumbangan Persatuan Alumni Fakulti Undang-Undang pada 16 Disember 2021 di UiTMLaw yang dirasmikan oleh Tuan Zainur bin Zakaria, pengasas Tetuan Zainur Zakaria & Co, juga sebagai Timbalan Pengerusi Persatuan Alumni Fakulti Undang-Undang UiTM. #1:1komputerriba.