Academic excellence series: beyond classroom - UiTM, Faculty of Law (Faculty of Law, 2021)
Telah diadakan Academic Excellence Series: Beyond the Classroom sebanyak 13 sesi secara online bersama 2 orang pakar yang berpengalaman luar di dalam bidang undang-undang iaitu YM Raja Dato' Ahmad Mohzanuddin Shah Raja Mohzan dan Mr. Salim Bashir.