DNA integriti UiTM bil 3/2022: pengisytiharan kepentingan - UiTM, Bahagian Integriti (Bahagian Integriti, 2022)
Bgi mengelakkan isu salah guna kedudukan di dalam pembuatan keputusan, perisytiharaan kepentingan hendaklah dilaksanakan.