DNA integriti UiTM bil 7/2019: dapatkan kelulusan sebelum ke luar negara - UiTM, Bahagian Integriti (Bahagian Integriti, 2019)
Urusan rasmi dan urusan peribadi perlu mendapatkan kelulusan merujuk pekeliling serta garis panduan.