Teks ucapan sempena Majlis Perasmian Program Semarak Hijrah 3.0 / Encik Hazmal Ismail Pengetua Kolej Zamrud / Baiduri - Ismail, Hazmal (2025)
Sekalung tahniah dan syabas diucapkan kepada Unit Hal Ehwal Islam (UHEI) atas penganjuran program pada malam ini dengan kerjasama Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam, Persatuan Rakan Masjid, Jawatankuasa Perwakilan Kolej Rafflesia, Persatuan Seni Silat Cekak Hanafi dan Komander Kesatria.