JPK Bonding Day - Rosli, Mohamad Fahrin; Abdul Halim, Mohd Ikmal (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 12 Julai 2025, Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban telah menganjurkan program JPK Bonding Day di kawasan rekreasi sungai bagi mengeratkan silaturrahim, memperkukuh kerjasama dan membina semangat berpasukan dalam kalangan ahli. Program ini diisi dengan pelbagai aktiviti santai seperti permainan berkumpulan, riadah dan sesi bersama yang mewujudkan suasana mesra serta memberi ruang kepada ahli JPK merehatkan minda sambil mengukuhkan ikatan kekeluargaan organisasi.