Teks ucapan sempena Semarak Kasih UCS 2025 / Prof. Dr Norazmir Md Nor Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Md Nor, Norazmir (2025)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izin-Nya, kita dapat berkumpul dalam suasana yang penuh keberkatan ini bagi menjayakan program Semarak Kasih UCS 2025 bersempena gotong royong ibadah korban pada hari ini.