Teks ucapan sempena Program Brisk Walk Challenge 10K Steps Fakulti Pendidikan / Profesor Dr. Ahmad Taufek Abdul Rahman Rektor UiTM Cawangan Selangor - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Pertama sekali, marilah kita memanjatkan rasa syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah rahmat-Nya, kita semua dapat berkumpul dalam suasana ceria dan harmoni untuk menjayakan satu lagi inisiatif fakulti yang cukup bermakna, iaitu Program Brisk Walk Challenge 10K Steps.