DNA integriti UiTM Bil 6/2022: gangguan seksual bukan gurauan, tapi jenayah - UiTM, Bahagian Integriti (Bahagian Integriti, 2022)
Kelakuan berunsur sesksual yang tidak diingini sama ada lisan bukan lisan, visual, psikologi, atau fizikal, atas sebab yang munasabah setelah mengambil kira segala hal keadaan.