Teks ucapan sempena Jom Sihat @ UCS / Prof. Dr Norazmir Md Nor Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Md Nor, Norazmir (2025)
Untuk makluman, Program Jom Sihat@UCS merupakan inisiatif BPSM yang mula dianjurkan pada tahun 2020.