Teks ucapan sempena Kursus Pengurusan Organisasi UiTM Cawangan Selangor /Prof. Ir. Ts. Dr Mohamad Hafiz Mamat Timbalan Rektor Penyelidakan & Inovasi - Mamat, Mohamad Hafiz (2025)
Dalam sesebuah organisasi, pengurusan yang cekap, sistematik dan berintegriti adalah tunjang utama kepada kejayaan.