Teks ucapan aluan sempena Majlis Jalinan Ukhwah Ramadan anjuran ICAN/Prof. Dr. Ahmad Farid Abidin @ Bharun Pengarah Pusat Asasi - Abidin @ Bharun, Ahmad Farid (2025)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah S.W.T. kerana dengan limpah dan izin-Nya diberi kesempatan untuk kita berkumpul pada petang ini.