Teks ucapan sempena perasmian Dewan Bestari dan Dapur HEP Kampus Sungai Buloh /Prof. Dr. Mohd Hafiz Mohd Hanafiah Timbalan Rektor Bahagian Hubungan Industri, Komuniti, Alumni dan Keusahawanan (icare) - Mohd Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Kewujudan Dapur HEP adalah sebagai sebahagian daripada inisiatif kebajikan universiti untuk membantu pelajar yang memerlukan.