Teks ucapan perasmian sempena Majlis Pelancaran Ihya Ramadan 1446h/2025M Peringkat UCS & Ceramah Ambang Ramadan / prof. Madya Dr. Norazmir Md Nor Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar UiTM Cawangan Selangor - Md Nor, Norazmir (2025)
Melalui program pada hari ini, saya berharap agar warga UCS dapat mengambil sebanyak mungkin ilmu dan tips persiapan Ramadan supaya matlamat pensyariatan puasa itu dapat diraih oleh kita di penghujung Ramadan.