Teks ucapan sempena program eksplorasi rukun negara /Profesor Dr Ahmad Taufek Abdul Rahman Rektor UiTM Cawangan Selangor - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Program Eksplorasi Rukun Negara yang bertemakan “Meningkatkan Pemahaman dan Perpaduan Masyarakat Muda”.