Yasin Hour - Narisya, Nur Syamiera; Mat Rashid, Nurashikin (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Seremban, 3 Julai 2025 – Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban melalui Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) telah menganjurkan Program Yasin Hour di Pusat Islam Sheikh Haji Ahmad Said yang menghimpunkan 334 mahasiswa daripada pelbagai fakulti sebagai sokongan rohani menjelang peperiksaan akhir. Program dimulakan dengan solat Maghrib berjemaah, diikuti bacaan Yasin, solat Isyak dan pengisian e-Merit Kolej, dengan kehadiran tetamu jemputan Tc. Saiful Hasbullah Bin Abdul Majid serta Muhammad Luqman Bin Roslan. Melalui program ini, pelajar diharap lebih tenang, bersemangat dan yakin dalam menghadapi peperiksaan.