Wadah Transformasi Anak Mahasiswa UiTM (TAMU) 2.0 - Hasnan, Nur Husna; Awalluddin, Muhammad Aiman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Universiti Teknologi MARA Kampus Seremban, 27 Jun 2025 – Program Wadah Transformasi Anak Mahasiswa UiTM (TAMU) Modul 2 telah berlangsung di Perkarangan Parkir Kolej Mayang Selida sebagai inisiatif Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) yang diketuai oleh Muhammad Izzran Syazrin bin Mohd Rizaini dengan perbelanjaan sebanyak RM758.50. Program ini bertujuan membentuk mahasiswa yang holistik dari segi akademik, sahsiah, kepimpinan dan kemahiran insaniah melalui aktiviti berkumpulan. Bertemakan “Rentas Cabaran, Bina Kekuatan”, peserta dibahagikan kepada kumpulan kecil untuk menjalankan aktiviti sukan secara berpasukan serta senamrobik bagi memupuk semangat kerjasama dan pembangunan diri.