Teks ucapan sempena fun fitness: aerodance UCS rector’s cup / Prof. Madya DR Norazmir Md Nor timbalan rektor hal ehwal pelajar UiTM cawangan Selangor - Md Nor, Norazmir (2025)
Terlebih dahulu, mewakili Profesor Dr Ahmad Taufek Abdul Rahman, Rektor UiTM Cawangan Selangor, saya menyampaikan salam beliau dan mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan kepada semua yang hadir atas kesudian melapangkan waktu untuk turut sama menjayakan Program Fun Fitness: Aerodance UCS Rector’s Cup 2024.