FoodStreet Truck X Pasar Mayang - Sabarudin, Nur Amylia Atira; Mohd Zainul Abidin, Nur Hasya Fariha; Mat Rashid, Nurashikin (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 20 Mei 2025, Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban menganjurkan Program FoodStreet Truck x Pasar Mayang 2025 di Tapak Parkir Kolej Mayang Selida, memberi peluang kepada lebih 150 pelajar memasarkan produk dan perkhidmatan secara sah sambil melatih kemahiran keusahawanan dan insaniah seperti komunikasi, pengurusan masa, kerja berpasukan, dan penyelesaian masalah. Program yang diinspirasikan daripada Pasar Gadis Central Market dan HatchQuest@UiTM ini berlangsung dari jam 5.00 petang hingga 10.30 malam, diserikan dengan kehadiran tetamu kehormat, mendapat sambutan baik warga kampus, dan dicadangkan untuk dijadikan acara berkala.