Townhall JPK Negeri Sembilan: menelusuri visi, menghayati tradisi - Mohammad Nazarul, Naz Asyraf; Hasnan, Nur Husna; Abdul Halim, Mohd Ikmal (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Program Townhall JPK Negeri Sembilan: “Menelusuri Visi, Menghayati Tradisi” telah berlangsung pada 25 hingga 27 April 2025 di UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban sebagai platform untuk ahli Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) membincangkan isu kebajikan dan keselamatan mahasiswa kolej kediaman serta menyuarakan pandangan secara aktif. Program dimulakan dengan pendaftaran pada 25 April, diikuti Majlis Penyampaian Watikah Pelajar oleh Masitah Ahmad, Penolong Rektor UiTM Kampus Rembau, serta diteruskan dengan Majlis Jamuan Raya JPK Riang Rio Rayo dan sesi ice breaking pada sebelah malam.