Journey after life (kursus pengurusan jenazah) - Mohammad Nazarul, Naz Asyraf; Razman, Ily Syahayymil Hafiy; Awaluddin, Muhammad Aiman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 19 April 2025, program “Journey After Life (Kursus Pengurusan Jenazah)” telah diadakan di Pusat Islam Sheikh Haji Ahmad Said, UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban bagi memberi pendedahan tentang tatacara pengurusan jenazah kepada Jawatankuasa Perwakilan Kolej dan mahasiswa. Program bermula dengan pendaftaran pada jam 8 pagi, diikuti sesi ceramah oleh Imam Besar Negeri Sembilan, Encik Taufik bin Hamdan, serta latihan praktikal dan majlis penyampaian Skuad Pengurusan Jenazah sebelum tamat pada jam 1 petang. Seramai 94 pelajar (19 lelaki, 75 perempuan) telah menyertai program ini.