Lawatan SMK Bukit Baru, Melaka ke Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) - Desa, Amirul (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Perpustakaan Tun Abdul Razak berbesar hati menerima kunjungan 4 orang guru dan 44 Pengawas Pusat Sumber Sekolah dari Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Baru, Melaka melalui kerjasama dengan Bahagian Pengambilan Pelajar, UiTM Shah Alam. Lawatan ini bertujuan memberi pendedahan kepada para pengawas mengenai ekosistem pembelajaran moden di universiti serta peranan perpustakaan dalam menyokong kecemerlangan akademik.