Pengukuhan amalan tadbir urus PTAR melalui sistem iLibPro - Desa, Amirul (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), UiTM Shah Alam terus komited memperkukuh tadbir urus organisasi melalui penganjuran Sesi Hands-On Sistem iLibPro. Sesi ini memberi penekanan kepada penguasaan proses kerja perpustakaan secara sistematik. Melalui pendekatan hands-on, sesi ini bukan sahaja meningkatkan kefahaman teknikal, malah menggalakkan adaptasi amalan kerja berasaskan pemetaan proses yang lebih cekap dan profesional.