Program teambuilding Perpustakaan Sultan Badlishah 2025 - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Pengisian program merangkumi pelbagai aktiviti yang dirancang untuk meningkatkan interaksi, komunikasi dan daya kepimpinan. Antara aktiviti yang dijalankan ialah sesi Ice Breaking & Kenal Pasukan, diikuti dengan senaman ringan dan regangan bagi memupuk kesegaran fizikal sebelum aktiviti-aktiviti utama bermula. Peserta kemudian dibahagikan kepada kumpulan bagi tugasan Persembahan Kumpulan melalui penghasilan video TikTok yang kreatif dan mencuit hati. Selain itu, beberapa aktiviti Fun Games turut diadakan bagi mengasah kemahiran berfikir, kerjasama dan strategi kumpulan. Aktiviti-aktiviti ini bukan sahaja menceriakan suasana, malah berjaya menyatukan warga PSB dalam suasana yang lebih santai dan menyeronokkan.