Lawatan akademik Sekolah Rendah Islam Al-Ummah Chemor Perak ke PTAR - Desa, Amirul (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Seramai 140 orang pelajar, 12 orang guru pengiring dan 8 orang fasilitator daripada Sekolah Rendah Islam Al-Ummah Chemor, Perak dalam sesi Lawatan Akademik & Pendedahan Dunia Perpustakaan.