Program SULAM - Kesedaran keselamatan dan kesihatan bersama PPDK Ikatan Kasih - Mohamed Zabidi, Zubainun (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
20 Mei 2024 – Pelajar Fakulti Sains Gunaan, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perak, Kampus Tapah di bawah bimbingan Puan Zubainun Mohamed Zabidi pensyarah kod kursus FSG301 telah menganjurkan program Kesedaran Keselamatan dan Kesihatan bersama Pusat Pemulihan Dalam Komuniti (PPDK) Ikatan Kasih, Bidor. PPDK Ikatan Kasih adalah sebuah pusat yang ditubuhkan oleh Jabatan Pembangunan Orang Kurang Upaya (JPOKU) dan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM). Pusat ini menyediakan perkhidmatan terapi bagi individu yang mempunyai ketidakupayaan intelektual dan fizikal. Program Kesedaran Keselamatan dan Kesihatan ini, adalah daripada inisiatif Service Learning Malaysia (SULAM) yang melibatkan pelajar dalam khidmat komuniti dalam meningkatkan pemahaman tentang amalan keselamatan dan kesihatan diri.