Forum membaca perkasa kepimpinan intelektual mahasiswa - Desa, Amirul (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Lebih 400 peserta berjaya dihimpunkan dalam Forum Membaca: Membaca sebagai Teras Kepimpinan Intelektual Mahasiswa yang berlangsung di Dewan Kolej Seroja, UiTM Shah Alam. Program ini dianjurkan oleh Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) dengan kerjasama Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) serta Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Klang. Majlis dirasmikan oleh YBrs. Puan Fauzilahyatun binti Mustafa, Pengarah Jabatan Dasar dan Penyelidikan, DBP, yang menekankan bahawa budaya membaca merupakan asas pembentukan pemimpin intelektual berwibawa dalam era digital dan kecerdasan buatan (AI).