Malam Apresiasi Staf iCEPS 2022 - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Mengukuhkan kerjasama dan perpaduan staf di dalam jabatan. En. Md Helmi Abdul Aziz menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2021 dan Prof. Dr. Faizah Abd Majid menerima Anugerah Khas CEO.