Perbincangan program Diploma Pentadbiran Perniagaan - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Perbincangan sinopsis, PEO & PLO program. Penjanaan kewangan kepada UiTM dengan penawaran program baharu.